Herhaalrecepten

  

Uw herhaalrecepten kunt u het beste 2 of 3 dagen, voordat u ze af komt halen, bestellen. Dit voorkomt teleurstelling als de medicijnen een iets langere levertijd hebben.

U kunt de assistente bellen overdag om uw medicijnen door te geven, die u wilt herhalen.

U kunt ook de etiketten inleveren in het kastje onderaan de trap of afgeven aan de assistente.

U kunt ook via de mail uw medicijnen bestellen: aanmelding via info@huisartsmarken.zorgring.nl . U kunt hiervoor het bestelformulier medicatie gebruiken. bestelformulier medicatie

 

Ook kunt u zich via onze website:www.marken.praktijkinfo.nl  registreren , en via de website rechtsboven uw herhaalrecepten bestellen .

Onze apotheek krijgt de medicijnen die besteld worden,de volgende ochtend geleverd vanuit de groothandel.Soms is de levertijd verlengd .  Houdt u hier a.u.b. rekening mee bij het bestellen. Ook komt het helaas vaker voor dat medicijnen (tijdelijk) niet leverbaar zijn. De apothekersassistente bespreekt dat met u en kijkt welke alternatieven er zijn,

Medicijnen afhalen:
Dagelijks tussen 11.30 en 12.15 en tussen 16.00 en 17.00 uur kunt u de medicijnen afhalen .Ook op woensdag! Indien dit bezwaarlijk voor u is , kunt u ook de medicijnen op een ander tijdstip ophalen.

Als ophalen een bezwaar is voor u ,omdat u b.v. slecht ter been bent, kunt u vragen om de medicijnen thuis te laten bezorgen.