Praktijkfolder

Praktijkfolder Huisartsenpraktijk Marken


Huisartsenpraktijk Marken

Buurterstraat 43
1156 AR MARKEN
Telefoon: 0299-601222
Spoed: 0299-601222
Fax: 0299-601801

marken.praktijkinfo.nl

E-mail: info@huisartsmarken.zorgring.nl


Openingstijden

De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

De apothekersassistenten zijn vanaf 8.45 aanwezig. Zij pauzeren tussen 12.30 en 13.00 uur

Wij werken met een afsprakenspreekuur. 

Vanaf  8.00 uur is de assistente aanwezig voor het maken van afspraken en het geven van adviezen.

Wanneer u het praktijknummer belt: 0299 601222 , krijgt u een keuzemenu te horen:

voor spoed toets u een 1.

voor contact met de assistente toetst u een 2.

voor contact met de apothekersassistente toetst u een 3.

Bent u een collega en belt u voor overleg dan kunt u de 4 indrukken.  

 

 

 

Indien het voor u lastig is om overdag een afspraak te maken bij de huisarts, bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken voor het woensdag avond spreekuur   18.30- 20.00 uur.

U kunt overdag hiervoor een afspraak maken bij de doktersassistente.

Soms valt het avondspreekuur uit door andere afspraken van de huisarts .

 

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
De assistente is aanwezig van maandag tot en met vrijdag  tussen acht en vijf uur . U kunt haar bellen voor het maken van een afspraak, voor vragen en voor het aanvragen van een visite. Ook voor herhaalreceptuur kunt u bellen en dan in het keuzemenu kiezen voor de optie apotheek.

Bij het maken van een afspraak of bij de aanvraag van een visite, zal de assistente vragen naar de reden van uw contact of van uw aanvraag voor een visite. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van u klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Als u op de vraag geen antwoord kan of wil geven , kunt  u aangeven dat u om privacy redenen de vraag niet kunt beantwoorden.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Voorkeur
Heeft u een voorkeur om bij een van de artsen een afspraak te maken, kunt u dat kenbaar maken aan de assistente. Zij zal proberen om met uw wensen rekening te houden.

 

Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bel daarna ook de huisarts 601222. U kunt bij het keuzemenu daarbij cijfer 1.intoetsen bij spoed.

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen van 's morgens 8.00 uur tot 17.00 uur.  Vanaf 17 uur staat de telefoonbeantwoorder aan en kunt u ook op de huisartsenpost inPurmerend terecht: tel 313233 . De huisartsenpost bevindt zich bij de spoedpost in het Waterlandziekenhuis te Purmerend.

De praktijk is geopend op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Als u telefonisch meldt dat u eraan komt, kan de huisarts  rekening houden met uw komst.

Telefonisch spreekuurVoor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen.
Ook kunt u tijdens het telefonisch spreekuur vragen naar uitslagen van laboratorium onderzoek en uitslagen van rontgen onderzoek.

Als u voor 11 uur belt en een afspraak maakt met de doktersassistente, wordt u dezelfde dag teruggebeld door de huisarts , meestal  tussen 11.00 en 11.30 .

 

Andere spreekuren

Avond spreekuur:

Indien het voor u lastig is om overdag een afspraak te maken bij de huisarts, bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken voor het woensdag avond spreekuur :  18.30- 20.00 uur.

U kunt overdag hiervoor een afspraak maken bij de doktersassistente.

Soms valt het avondspreekuur uit door andere afspraken van de huisarts .

 

Praktijkondersteuner
Op enkele dagdelen per week is er een praktijkondersteuner aanwezig in de praktijk.
Zij zal onze werkzaamheden ondersteunen door extra aandacht te geven aan begeleiding van speciale patientengroepen, zoals diabetespatienten en copd patienten en hypertensiepatienten.

Ook kunt u bij Truus Boon , onze praktijkondersteuner terecht voor een risico inventarisatie voor hart-en vaatziekten en begeleiding stoppen met roken. U kunt daarvoor bij onze assistente een afspraak maken. tel 601222

 

Psycholoog:


Eveline Knape is vanaf februari 2018 werkzaam op de donderdagen inde praktijk. In overleg met de huisarts kunt u een afspraak maken bij haar. Eveline werkt op donderdag van 12- 20 uur.

Ze is een eerstelijnspsychologe en behandeld patienten met lichte tot matig ernstige psychische klachten zoals een milde depressie.

Avond-, nacht- en weekenddienst

Huisartsenpost/doktersdienst
De waarneming 's avonds, 's nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Waterland samen.

De huisartsenpost is bereikbaar op tel. 313233. De spreekuren op de huisartsenpost zijn op afspraak!

Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres huisartsenpost
Spoedpost Waterlandziekenhuis
Waterlandlaan 250
Purmerend
(ingang voorzijde van het ziekenhuis)

Inschrijven nieuwe patienten

De praktijk is open voor nieuwe patienten.

U kunt zich inschrijven bij onze assistente. Als u dat wenst kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen bij de assistente.

Inschrijfformulier

coach toermalijn

Coach Toermalijn

Sandra Tak is naast huisarts tevens personal coach.

Ze heeft al jarenlang ervaring in het begeleiden, ondersteunen en vooruit helpen van mensen met diverse problemen. U kunt hierbij denken aan problemen op het werk , relatieproblemen, stressklachten maar ook vaststellen waar sta ik in het leven , jezelf ontdekken en persoonlijke groei.

U kunt vrijblijvend een intake afspraak maken om te kijken of coaching iets voor u zou kunnen zijn.

Aan het volgen van een coachingstraject zijn kosten verbonden, voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Sandra Tak , coachtoermalijn@gmail.com